Prostitúcióra kényszerítette 17 éves barátnőjét, akinek a családját is terrorban tartotta

Megosztás

Zsarolást, kapcsolati erőszakot és még több más bűncselekményt is elkövetett a kazincbarcikai Veres dűlőben az a férfi, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

Zsarolás, kitartottság, kapcsolati erőszak, könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi férfival szemben – írja a police.hu.

A gyanúsított 2023. szeptember 5-ei elfogásáig Kazincbarcika, Veres dűlőben több ott élőt megfenyegetett, bántalmazott. A gyanúsított az akkor még 17 éves barátnőjét prostitúcióra kényszerítette, bántalmazta, illetve személyi szabadságában is korlátozta.

A férfi továbbá barátnője családját is terror alatt tartotta. A családot először fenyegetésekkel arra kényszerítette, hogy eredeti lakhelyüket feladva költözzenek egy rosszabb állapotú házba, majd ő, az otthonukba költözött.

Ezt követően a gyanúsított a családot egy másik, még rosszabb állapotú ingatlanba „költöztette”, sőt a romos házért még bérleti díjat is felszámolt. Mindezeken túlmenően az őrizetbe vett férfi a Veres dűlőben élőket félelemben tartotta, és másokat is bántalmazott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatására is.

Az őrizetbe vételről videó is készült, az ide kattintva tekinthető meg.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek